Exalto Zonwering

HTML tutorial
...
Unilux Horsystemen

Unilux screening pioneers staat al sinds 1990 voor innovatie in schermen en bescherming tegen zon en insecten. Unilux is gespecialiseerd in horren en hordeuren etc. Voor meer informatie over Unilux producten? kunt u direct contact opnemen.

Contact
...
Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn uitermate geschikt voor toepassing in grote projecten, zoals ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Op hoge verdiepingen blijft het zicht naar beneden behouden, terwijl de felle zon geweerd wordt. Voor meer informatie over de uitvalschermen, kunt u direct contact opnemen.

Onze Collectie
...
Sunscreens

Sunscreens zijn volgens velen de ideale vorm van zonwering. Door toepassing van glasvezeldoek worden zonnestralen gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Perfect voor huis en kantoor. Het assortiment bestaat uit een ruime keuze in kappen, geleiders, framekleuren en een zeer uitgebreide doekcollectie. Hierdoor is onze collectie ( windvaste) screens uitermate geschikt voor toepassing in projecten. Wilt u meer informatie? kunt u direct contact opnemen.

Contact
...
Rolluiken

Rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraak vertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, kou en lawaai gereduceerd. Binnen ons assortiment kan worden gekozen voor diverse modellen ombouw (bak). De leverbare kleuren van de ombouw (bak) zijn afhankelijk van het gekozen model. Pantsers zijn leverbaar in bijpassende kleuren of in een afwijkende kleur, om alles nog meer contrast te geven. Uiteraard kan het product tegen meerprijs in iedere gewenste RAL kleur gepoedercoat worden.

Onze Collectie
...
Multisol Raambekleding

Multisol is al meer dan 40 jaar het merk in de binnen zonwering dat staat voor kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Met deze producten regelt u de door u gewenste lichtinval en verfraait u iedere kamer in uw huis. Hierbij hebben wij een breed aanbod aan producten, materialen, kleuren en stijlen. De Multisol collectie bestaat uit

Rolgordijnen

Horizontale jaloezieën

Verticale jaloezieën

Houten jaloezieën

Plissé & Duette

Vouwgordijnen

Multishade

Contact
...
Knikarmschermen ( Terrasschermen)

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, worden met name gebruikt voor terrastoepassingen. Door de speciale armconstructie krijgt men een terrasoverkapping met een vrije doorloop onder het doek. Ons assortiment biedt een grote verscheidenheid in open en cassette systemen. Wilt u informatie over knikarmschermen? kunt u direct contact opnemen.

Onze Collectie